Verhuizen…best een dingetje!

Degenen die mij trouw volgen hebben het wel mee gekregen. Het was de laatste tijd een beetje stiller op dit platform. Deze “prachtige” mama zat nogal in de verhuis stress.

Het waren drukke, drukke tijden, die afgelopen maanden. Er moest geruimd, gekozen en ingepakt worden:
* Wat neem ik mee
* Wat verkoop ik op Marktplaats (help…wat rampzalig is dit vaak)
* Wat gaat er in de kliko…
En deze keuze maakte ik een keer of 9.000. Althans gevoelsmatig.

Het voordeel van verhuizen is dat het zo lekker opruimt. Dat kost even moeite, maar halverwege het proces bedacht ik mij dat NIETS wat ik nooit gebruik een entree zou maken in mijn nieuwe stulp. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze missie geslaagd is. 2019 begint in ieder geval heerlijk opgeruimd! En je weet wat ze zeggen… een opgeruimd huis = een opgeruimd hoofd. Nu is dat laatste nog niet helemaal het geval, want het hoofd is nog steeds onrustig. Die moet weer even in de relax stand komen.

Afgelopen weekend was de grote dag. We waren goed voorbereid. Eigenlijk was er al heel veel over en waren het nog enkele dingen waarbij we hulp nodig hadden. Hulp was er in overvloed (dank, dank, dank). En rondom lunchtijd was de klus geklaard!

De kindjes waren uit logeren geweest en huppelden in de avond ons nieuwe huis binnen. Opgewonden en blij met deze prachtige, nieuwe plek. Er volgde een speurtocht door het huis. Waar liggen de schooltassen? Waar staan de bekers? Waar is mijn lieve, zachte aap? Mam, waar ligt nu de snoeptrommel? Toen al deze levenszaken helder waren, kwamen de stuiterballen tot rust. Heerlijk om te zien dat ze toch zo flexibel zijn, zich aanpassen, de nieuwe situatie aanvaarden en genieten van het thuis zijn!

En wij…
Wij rommelen nog een beetje verder. Plaatsen nog alle puntjes op de i. Gooien de verhuisdozen in een hele verre hoek. En proberen alles snel een nieuwe plek te geven.
Jeetje wat hebben we de afgelopen maanden keihard gewerkt. Nu is het tijd om een beetje te lummelen, uit te rusten, bij te tanken, op adem te komen en zorgen dat dit huis snel een warm thuis wordt!

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below