Skip to content

Dit zijn echte parels! Ver-ruk-ke-lijk! Ik at bij een wegrestaurant (JA, het is ongelooflijk) een salade met deze pareltjes in een lekkere salade, ik was opslag verliefd en vanaf toen opzoek naar deze rakkers. Ik heb ze gevonden en krijg er enorm veel inspiratie van.

Ik presenteer u: Parelcouscous met courgette en tijm voor 2 personenBenodigdheden:

– 200 gr parelcouscous (in het Mexicaanse schap)– 1 biologisch groente bouillonblokje– 1 rode ui– 1 teentje knoflook– 1 rode peper– 1 courgette– 1 tl verse tijm– Sap van een halve citroen– 2 handjes rucola– 12 scampi’s (of meer..)– peper&zout

healthy food

Hoe ga je te werk?

– Bereid de parelcouscous volgens de verpakking, voeg ipv zout een bouillonblokje toe.- Snijd de ui, knoflook, peper en courgette en bak dit op klein vuur 5 min.-  Voeg de scampi’s en rucola toe.-  Breng op smaak met de citroensap, tijm en naar smaak peper en zout.- Voeg de parelcouscous bij de groente! Klaar is kees. Smakelijk.Liefs,Ellis

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top